4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Open lasagne met zalm en avocado

Open lasagne met zalm en avocado

ingrediënten


30 min
4 personen
300 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

300 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter limoensap

dit product is niet beschikbaar

4 avocado's

dit product is niet beschikbaar

400 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

225 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 pot geroosterde rode paprika

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

12 lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de lasagnebladen in ruim water beetgaar. Giet af, laat uitlekken en dep droog met keukenpapier. Verdeel 4 lasagnebladen over borden.
  • 2 Verdeel er een laagje paprika over met daarop de helft van de mozzarella. Leg daarop weer 4 lasagnebladen en de helft van de zalm. Bestrooi met peper en leg de helft van de avocadoplakken erop.
  • 3 Leg daarop nog 4 lasagnebladen en verdeel de rest van de paprika, zalm en avocado erover.
  • 4 Meng het limoensap, de olijfolie en Italiaanse kruiden tot een dressing. Schep deze dressing met de rest van de mozzarella door de spinazie. Serveer de lasagne met een pluk spinaziesalade erop en geef de rest van de salade erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1255 kcal
vet 97 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté