4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch
home recepten Open sandwich met dillecrème en knoflookgarnalen

Open sandwich met dillecrème en knoflookgarnalen

ingrediënten


10 min
4 personen
2 dunne plakjes komkommers

dit product is niet beschikbaar

2 bakjes garnalen in knoflook
4 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

4 takjes dille

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Hak de helft van 4 takjes dille fijn. Roer met een vork 100 g roomkaas naturel door. Meng de fijngehakte dille erdoor.
  • 2 Besmeer 4 sneetjes brood met de dillecrème. Verdeel er 2 bakjes garnalen in knoflook (à 80 g) over.
  • 3 Rol 2 in de lengte in dunne plakjes gesneden komkommer op en zet ze tussen de garnalen. Steek er topjes van de resterende takjes dille tussen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 256 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté