4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Ovengebakken appel, knolselderij en hazelnoten

Ovengebakken appel, knolselderij en hazelnoten

ingrediënten


15 min
4 personen
25 gram blanke hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

theelepel karwijzaad

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

4 zoetzure appels

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

400 gram knolselderij

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de knolselderij circa 4 minuten in water met het citroensap en zout. Giet af en spoel onder koud water.
  • 2 Schep de knolselderij samen met de appelpartjes, suiker, olie en karwijzaad door elkaar in een ovenschaal.
  • 3 Bak de appelschotel in de oven in 20-30 minuten goudbruin.
  • 4 Rooster intussen de hazelnoten licht in een droge, hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 200 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 3 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté