gemiddeld
25 min.
brunch, ontbijt

Paasbagel

ingrediënten


25 min
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

6 plakjes gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels roomkaas

dit product is niet beschikbaar

maanzaad
sesamzaad
1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bereid het witbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat rijzen. Verdeel het deeg in 6 porties, duw met je duim een gat in het midden en trek het deeg in een wat wijdere cirkel. Leg op de bakplaat en bestrijk met losgeklopt ei. Bestrooi eventueel met sesam- of maanzaad en bak de ‘bagels’ in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  • 2 Laat afkoelen en beleg met (kruiden)roomkaas, gerookte zalm en rucola. Of bestrijk met (zelfgemaakte) eiersalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram