8 personen
eenvoudig
30 min.
tussendoortje
home recepten Paasrotsjes

Paasrotsjes

ingrediënten


30 min
8 personen
50 gram gedroogde abrikozen

dit product is niet beschikbaar

50 gram ongezouten pinda’s

dit product is niet beschikbaar

100 gram marshmallows

dit product is niet beschikbaar

350 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

350 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 ijsstokjes

bakpapier

  • 1 Hak de chocolade in stukjes en verwarm al roerend au bain-marie. Neem de kom van de pan en klop door tot alle stukjes chocolade zijn gesmolten.
  • 2 Schep met een spatel de stukjes marshmallow, pinda’s en abrikozen erdoor tot alles bedekt is met de gesmolten chocolade.
  • 3 Leg houten ijsstokjes op het bakpapier en schep met behulp van 2 lepels bergjes chocolade erop. Duw de bergjes met de achterkant van een lepel in de vorm van een paasei.
  • 4 Laat afkoelen en opstijven en eventueel in de koelkast verder uitharden.

bereidingstip

Vervang de abrikozen door rozijnen of cranberry’s.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté