6 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht, nagerecht/gebak

Paastaart

ingrediënten


25 min
6 personen
chocolade paaseitje

dit product is niet beschikbaar

100 gram crèmehoning

dit product is niet beschikbaar

250 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

6 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

pak digestive biscuit

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

vershoudfolie

  • 1 Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
  • 2 Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat circa 20 minuten opstijven in de koelkast.
  • 3 Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken.
  • 4 Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.
  • 5 Neem de taart uit de vorm en decoreer met paaseitjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté