4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Paddenstoelencurry met knolselderij

Paddenstoelencurry met knolselderij

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter volle yoghurt

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

300 gram basmatirijst

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

3 bakjes gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels milde Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

200 gram knolselderij

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een grote stoofpan, voeg de ui en knolselderij toe en fruit circa 4 minuten. Voeg de currypasta toe en fruit 1 minuut al roerend mee.
  • 2 Voeg de paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op middelhoge stand tot de paddenstoelen iets gaan slinken. Roer de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook.
  • 3 Laat afgedekt circa 20 minuten stoven op een lage stand. Kook intussen de rijst. Roer de curry even door en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • 4 Serveer in kommen met de rijst en de yoghurt. Bestrooi met de koriander.

wijnadvies

Met Eco Balance Chardonnay heb je een uitgebalanceerde wijnspijscombinatie bij dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté