4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Paddenstoelensalade met biefreepjes

Paddenstoelensalade met biefreepjes

ingrediënten


25 min
4 personen
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels oestersaus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

125 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

125 gram oesterzwammen

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

75 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

250 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

koriander

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel koriander

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de knoflook, koriander en rode peper door 2 eetlepels van de wokolie en schep de biefreepjes erdoor.
  • 2 Verdeel de sla over 4 borden en verdeel hierover de ui en komkommer. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een wok of koekenpan en roerbak hierin de biefreepjes en paddenstoelen 2-3 minuten.
  • 4 Schep ze op de sla en giet de dressing erover. Bestrooi met koriander en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 165 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 17 gram