4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Paksoi-stamp met knapperige salami

Paksoi-stamp met knapperige salami

ingrediënten


20 min
4 personen
1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

250 gram salami

dit product is niet beschikbaar

1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram kruimige aardappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels in circa 10 minuten gaar in water met zout.
  • 2 Verwarm intussen de olie en fruit hierin de bosui en salami circa 4 minuten op middelhoge stand. Snijd de paksoi in heel fijne reepjes.
  • 3 Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp grof en roer de paksoi, bosui en salami erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Warm de stamppot afgedekt nog 1 minuut door op een lage stand.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 460 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 18 gram