-
1
Snijd de kapjes van de broodjes. Bewaar ze. Hol de broodjes uit (het broodkruim wordt niet meer gebruikt). Bestrijk de binnenkant van de broodjes met olijfolie.
-
2
Snijd de rucola iets kleiner. Vul de broodjes met laagjes.
-
3
Begin met salami met daarop de mozzarella, de rucola, de mortadella, de tomaat, de basilicum, zout en peper.
-
4
Druppel, als de broodjes helemaal gevuld zijn, nog wat olijfolie over de inhoud. Zet de broodkapjes erop.
-
5
Druk alles goed aan en verpak het brood strak in plasticfolie. Dit kan een dag van tevoren zodat de smaken goed intrekken.
-
6
Leg het brood in de koelkast. Pak het er vlak voor het serveren uit en snijd het met een scherp mes in punten.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
650 kcal |
vet |
50 gram |
verzadigd vet |
15 gram |
koolhydraten |
28 gram |
eiwit |
22 gram |