4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch

Pan bagnat

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje verse basilicum
4 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes mortadella
200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

8 plakken salami
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

10 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 Italiaanse bollen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Snijd de kapjes van de broodjes. Bewaar ze. Hol de broodjes uit (het broodkruim wordt niet meer gebruikt). Bestrijk de binnenkant van de broodjes met olijfolie.
  • 2 Snijd de rucola iets kleiner. Vul de broodjes met laagjes.
  • 3 Begin met salami met daarop de mozzarella, de rucola, de mortadella, de tomaat, de basilicum, zout en peper.
  • 4 Druppel, als de broodjes helemaal gevuld zijn, nog wat olijfolie over de inhoud. Zet de broodkapjes erop.
  • 5 Druk alles goed aan en verpak het brood strak in plasticfolie. Dit kan een dag van tevoren zodat de smaken goed intrekken.
  • 6 Leg het brood in de koelkast. Pak het er vlak voor het serveren uit en snijd het met een scherp mes in punten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 50 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté