online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

15 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Pane con tapenade

Pane con tapenade

ingredi├źnten

25 gram blanke amandelen

465 gram geroosterde paprika's

2 teentjes knoflook

2 eetlepels extra vergine olijfolie

chilipepervlokken


  • 1 Rooster de amandelen in een koekenpan en laat afkoelen.
  • 2 Laat de geroosterde paprika’s uitlekken. Spoel af en snijd het vruchtvlees in stukken.
  • 3 Pureer de paprika met de amandelen, de knoflook en de olijfolie.
  • 4 Breng op smaak met zout en chilipepervlokken.

bereidingstip

Lekker met stokbrood of ciabatta.


voedingswaarde

energie 28 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 1 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier