- 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Schep de bloem in een grote kom en maak een kuiltje in het midden. Giet er een beetje melk op en breek 1 ei erboven.
- 2 Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
- 3 Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
- 4 Bak hiervan in de hete boter 4 iets dikkere pannenkoeken. Breng het beslag eventueel op smaak met de vanillesuiker, kaneelpoeder, cacaopoeder of gemalen kokos.
- 5 Klop voor de schuimvulling de eiwitten stijf met de suiker.
- 6 Schep op elke pannenkoek een lepel jam en verdeel het eiwitschuim erover.
- 7 Vouw de pannenkoeken dubbel en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- 8 Laat de pannenkoeken in de oven in circa 30 minuten souffleren. Bestuif ze met poedersuiker en garneer met mooi zacht fruit, zoals frambozen en aardbeien.