- 1 Schep de bloem in een grote kom en maak een kuiltje in het midden. Giet er een beetje melk op en breek het ei erboven.
- 2 Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
- 3 Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
- 4 Bak in de hete boter 4 grote pannenkoeken.
- 5 Meng de noten met de bruine suiker, het kaneelpoeder en de sinaasappelrasp. Bestrijk hiermee de warme pannenkoeken.
- 6 Vouw ze tot een vierkant door alle zijden van de cirkel naar binnen te klappen. Zo blijft er een kleine ruimte in het midden nog open.
- 7 Snijd van de sinaasappels de schil tot aan het vruchtvlees dik af en snijd de sinaasappels in dunne plakjes.
- 8 Garneer de pannenkoekflapjes met de plakjes sinaasappel en wat poedersuiker.