- 1 Verwarm de oven voor op 100ºC.
- 2 Snijd de komkommer, bleekselderij en paprika in dunne reepjes en schep in een kom om met de wortel en bieslook. Meng de dressing erdoor en laat staan.
- 3 Klop de pannenkoekmix los met de melk en mix er een voor een de eieren doorheen tot een glad beslag. Voeg de oregano, een snuf zout en wat peper toe.
- 4 Verhit een beetje bakproduct in een grote koekenpan. Giet een volle soeplepel van het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Houd warm in de oven en bak zo nog 7 pannenkoeken.
- 5 Leg de pannenkoeken op een bord en schep er een paar lepels rauwkost op. Verdeel wat feta erover en rol de pannenkoeken losjes op. Serveer direct.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.