4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pannenkoekrol met feta en rauwkost

Pannenkoekrol met feta en rauwkost

ingrediënten


30 min
4 personen
150 gram feta

dit product is niet beschikbaar

vloeibaar bakproduct
1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

900 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

1 pak meergranen pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sladressing

dit product is niet beschikbaar

1 bosje bieslook

dit product is niet beschikbaar

250 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

2 groene paprika's

dit product is niet beschikbaar

4 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 100ºC.
  • 2 Snijd de komkommer, bleekselderij en paprika in dunne reepjes en schep in een kom om met de wortel en bieslook. Meng de dressing erdoor en laat staan.
  • 3 Klop de pannenkoekmix los met de melk en mix er een voor een de eieren doorheen tot een glad beslag. Voeg de oregano, een snuf zout en wat peper toe.
  • 4 Verhit een beetje bakproduct in een grote koekenpan. Giet een volle soeplepel van het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Houd warm in de oven en bak zo nog 7 pannenkoeken.
  • 5 Leg de pannenkoeken op een bord en schep er een paar lepels rauwkost op. Verdeel wat feta erover en rol de pannenkoeken losjes op. Serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 27 gram