4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Pantosti met geitenkaas en loof

Pantosti met geitenkaas en loof

ingrediënten


15 min
4 personen
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bospenen
4 plakjes belegen geitenkaas
8 sneeën volkorenbrood

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels vloeibare honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel milde grove mosterd

  • 1 Meng de mosterd met de honing.
  • 2 Beleg 4 sneetjes brood met de geitenkaas. Verdeel de honingmosterd over de kaas. Bestrooi met het peenloof. Dek af met de overige sneetjes brood.
  • 3 Verhit in twee koekenpannen de olijfolie. Bak het brood in 3-4 min. aan beide kanten goudbruin en tot de kaas is gesmolten.
  • 4 Snijd de pantosti’s schuin door en serveer direct.

bereidingstip

Garneer met wat extra grof gehakt peenloof.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 344 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 15 gram