4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Paprika-koriandertapenade

Paprika-koriandertapenade

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

50 gram blanke amandelen

dit product is niet beschikbaar

50 gram belegen boerenkaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster 3 rode paprika’s 15-20 minuten in een oven van 200°C. Verwijder de velletjes en zaadjes.
  • 2 Pureer de paprika grof met de olijfolie, de koriander, knoflook, pecorino of belegen boerenkaas en blanke amandelen of cashewnoten.
  • 3 Lekker bij kip, vlees of vis


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 7 gram