4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Paprika-plaattaart

Paprika-plaattaart

ingrediënten


20 min
4 personen
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm een grote lap van de bladerdeegplakjes en leg deze in een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Vouw alle randen 3 cm om naar binnen. Prik met een vork over de hele oppervlakte gaatjes.
  • 3 Verdeel alle ingrediënten voor de topping erover.
  • 4 Klop de eieren los met de room en zout en peper en verdeel dit over de topping.
  • 5 Bak de taart in 20 à 30 minuten goudbruin en gaar. Laat eerst wat afkoelen alvorens aan te snijden.

bereidingstip

Lekker met een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté