ovenschaal
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
ovenschaal
bereiden
bereidingstip
Dit gerecht kan ook koud worden gegeten. . Zet een kom met zure room op tafel. Haal het kapje van de warme paprika en schep een beetje zure room op de vulling. Of schep in plaats van zure room een stukje geitenkaas op de gevulde paprika. . Worden paprika's gevuld, laat dan als het even kan, het kroontje met het steeltje eraan zitten. Dit is niet alleen steviger maar ziet er ook extra leuk uit. Stoof gevulde paprika's, bij voorkeur gaar in een bouillon of saus; dat komt de smaak ten goede.
wijnadvies
Zo'n gevulde paprika vraagt om een Elzasser Pinot Blanc of een iets mildere witte wijn uit Rheinhessen (9-11ºC).
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 480 kcal |
vet | 26 gram |
verzadigd vet | 8 gram |
koolhydraten | 35 gram |
eiwit | 24 gram |
WEB01-SPAR-PU