4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Paprikasoep met rundvlees en kidneybonen

Paprikasoep met rundvlees en kidneybonen

ingrediënten


30 min
4 personen
400 gram kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

25 gram vermicelli

dit product is niet beschikbaar

1 runderbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

2 potten rundvleesbouillon met vlees

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

70 gram tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

mespunt chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Verwarm de olie in een grote soeppan en fruit de uien op een lage stand in circa 5 minuten lichtbruin.
  • 2 Voeg de paprikablokjes, knoflook en specerijen toe en roerbak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree en -blokjes toe en bak een paar minuten verder.
  • 3 Neem een paar grote lepels van de soep uit de pan en pureer deze met een staafmixer. Doe de gepureerde soep weer terug in de pan en voeg de bouillon met vlees, 500 ml water, het bouillonblokje, de vermicelli en kidneybonen toe. Breng weer aan de kook en laat op een lage stand circa 10 minuten zachtjes pruttelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 345 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté