4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

ingrediënten


25 min
4 personen
6 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 blikken tonijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloempitten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

400 gram schelpjespasta

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

300 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

300 gram bloemkolen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de bloemkool en broccoli 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Rooster de zonnebloempitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op.
  • 3 Roerbak de knoflook, bloemkool en broccoli in de olijfolie. Voeg de helft van de pitten, de gedroogde tomaten de tonijn toe en roerbak 3 minuten. Schep de pasta erdoor en bestrooi voor het serveren met de rest van de zonnebloempitten. Besprenkel eventueel met nog wat tonijn- of tomatenolie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 35 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté