- 1 Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
- 2 Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de ui, bleekselderij en broccoli circa 5 minuten op een hoge stand. Roer regelmatig.
- 3 Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat deze slinken. Voeg de peultjes toe en bak 2-3 minuten mee.
- 4 Voeg de bouillon en roomkaas toe en roer circa 3 minuten tot de roomkaas is gesmolten. Giet de pasta af, laat uitlekken en roer de pasta door de saus.
- 5 Neem de pan van de warmtebron, voeg citroenrasp en -sap toe en meng goed. Bestrooi de pasta met de pijnboompitten.
bereidingstip
Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.