12 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met kip, groene groenten en Goudse kaas

Pasta met kip, groene groenten en Goudse kaas

ingrediënten


20 min
12 personen
400 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

400 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

750 gram broccoliroosjes

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram fusilli

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram penne

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Blancheer intussen de broccoliroosjes 2 minuten en giet ze af.
  • 2 Bak de kipfilet bestrooid met zout en peper en de knoflook in 4 eetlepels olijfolie 10 minuten in een wok of hapjespan. Meng de pesto erdoor.
  • 3 Schep de broccoli, de rucola, de balsamicoazijn en de afgegoten pasta luchtig door het kipmengsel.
  • 4 Serveer de pasta met de kers-tomaten en de kaas en sprenkel de rest van de olijfolie erover. Het gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté