4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met pompoen en rauwe ham

Pasta met pompoen en rauwe ham

ingrediënten


35 min
4 personen
200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

200 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

400 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

500 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 2 Voeg 2 eetlepels peterselie en de pompoen toe en bak dit circa 2 minuten mee. Bestrooi met zout, versgemalen peper en nootmuskaat.
  • 3 Giet er 150 ml bouillon bij en kook zachtjes circa 10 minuten tot de pompoen zacht is. Voeg zonodig meer bouillon toe.
  • 4 Kook de spaghetti. Roer de ham en de room door het pompoenmengsel en verwarm mee. Schep de saus op de spaghetti en bestrooi met de rest van de peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 79 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels