4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Pasta met `saucijzen-saus`

Pasta met `saucijzen-saus`

ingrediënten


20 min
4 personen
300 gram penne

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar

800 gram gepelde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 middelgrote ui
4 varkenssaucijzen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de hapjespan en bak het vlees al roerbakkend samen met de gesnipperde ui tot alles lichtbruin is.
  • 2 Voeg de knoflook, oregano en tomatenpuree toe en bak nog enkele minuten. Doe de gepelde tomaten erbij en snijd de tomaten een beetje stuk.
  • 3 Laat de saus zachtjes 15 minuten inkoken. Kook ondertussen de pasta in water met zout beetgaar. Verdeel de pasta en saus over 4 borden.
  • 4 Lekker met geraspte kaas en een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 70 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté