4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met tonijn, broccoli en bosui

Pasta met tonijn, broccoli en bosui

ingrediënten


20 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn naturel

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen boerenkaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram hüttenkäse

dit product is niet beschikbaar

200 gram ricotta
250 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

400 gram spiraaltjespasta

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar en kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee.
  • 2 Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken. Doe terug in de pan en voeg de ricotta, kaasblokjes en pesto toe.
  • 3 Verwarm zachtjes 2 minuten tot de kaas begint te smelten.
  • 4 Schep de bosui en tonijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de citroenpartjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 655 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté