4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta ‘Niçoise’

Pasta ‘Niçoise’

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tonijn

dit product is niet beschikbaar

50 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

300 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

400 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met zout en peper door de olijfolie.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 5 minutende sperziebonen bij de pasta. Giet pasta en bonen af.
  • 3 Schep het oliemengsel, de tomaten, de olijven en de tonijn door de pasta.
  • 4 Garneer met de eieren en bestrooi met peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 30 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté