4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta pancetta met komkommer en mozzarella

Pasta pancetta met komkommer en mozzarella

ingrediënten


20 min
4 personen
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

2 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

150 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar en giet deze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Rooster de pancetta in een droge hete koekenpan krokant en zet deze apart.
  • 3 Klop voor de dressing de mayonaise los en klop er vervolgens de andere ingrediënten door.
  • 4 Schep de komkommerreepjes, de ijsbergsla, de mozzarella en de gehakte basilicum door de pasta en meng de dressing erdoor.
  • 5 Garneer met de pancetta en blaadjes basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 730 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté