6 personen
eenvoudig
35 min.
voorgerecht, bijgerecht
home recepten Pastasalade

Pastasalade

ingrediënten


35 min
6 personen
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

50 gram olijven

dit product is niet beschikbaar

200 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 aubergine

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

300 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar en giet af.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de dressing door de pasta en zet in de koelkast.
  • 3 Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paprika, courgette, aubergine en champignons tot de groenten beetgaar zijn.
  • 4 Schep de groenten met de olijven en mozzarella door de pasta.
  • 5 Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté