4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met gegrilde groenten en mozzarella

Pastasalade met gegrilde groenten en mozzarella

ingrediënten


15 min
4 personen
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rode pesto

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 aubergine

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pasta beetgaar. Besprenkel de aubergine en courgette met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de aubergine en courgette over de bakplaat en rooster in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Schep halverwege om.
  • 2 Giet de pasta af en spoel kort onder koud water. Meng in een ruime kom de pasta met de gegrilde groenten, tomaatjes en pesto. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 3 Besprenkel de pasta met de balsamicoazijn en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met de mozzarella.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté