- 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
- 2 Snijd de onderkanten van de asperges en verdeel de asperges in stukken.
- 3 Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de asperges met de courgette 3-4 minuten.
- 4 Schep uit de wok, bestrooi met zout en peper en besprenkel met de azijn.
- 5 Bestrooi de zalmfilets met zout en peper en wrijf ze in met een beetje citroensap.
- 6 Gaar de vis afgedekt in de magnetron 2-3 minuten op 800 Watt of circa 10 minuten in een oven van 190ºC en snijd in stukken.
- 7 Pureer de citroenrasp met de rest van het citroensap, de overige olijfolie, basilicum en peterselie tot een dressing.
- 8 Schep deze dressing met de groenten, kappertjes en mozzarella door de pasta.
- 9 Serveer met de visfilet, maal er wat peper over en garneer met basilicum.
bereidingstip
Vervang de zalmforel door kabeljauw.