4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met komkommer en gerookte forel

Pastasalade met komkommer en gerookte forel

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bosje verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte forelfilets
1 theelepel witte balsamicoazijn
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

200 gram pappardelle

  • 1 Kook de pappardelle in ruim water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel goed met koud water zodat de pasta straks niet aan elkaar kleeft.
  • 2 Snijd de komkommer in de lengte door en schaaf de helften in dunne plakken.
  • 3 Meng de komkommer en radijsjes in een kom met de pastalinten, olie, azijn, forel en peterselie en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 375 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté