4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Pastasalade met pesto en avocado

Pastasalade met pesto en avocado

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

185 gram pastasaus

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

350 gram volkoren penne

dit product is niet beschikbaar

200 gram parmaham

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

keukenpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 140ºC en leg de reepjes ham op de bakplaat. Bak ze in de oven in 20 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprika de laatste minuut mee met de pasta.
  • 3 Schep de pastasaus pesto basilico door het pasta-paprikamengsel. Schep de avocado en rucola door de pasta. Garneer met de ham en basilicum.

bereidingstip

Gebruik als pastasaus een pot Pasta Pesto Basilico (185 gram).


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram