4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei

Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram groene pesto

dit product is niet beschikbaar

450 gram rode paprika's
3 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

400 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook in 1 pan de fusilli met de sperziebonen in ruim kokend water met zout in 10 min. beetgaar. Voeg ook de (hele) eieren toe en neem ze na 7 min. uit het kookwater.
  • 2 Pel de eieren en snijd ze in partjes. Snijd de paprika in reepjes.
  • 3 Giet de pasta en sperziebonen af in een vergiet. Spoel onder stromend water koud en laat uitlekken.
  • 4 Meng de fusilli, sperziebonen, paprikareepjes en pesto. Breng de salade op smaak met zout en peper. Schep op een schaal en verdeel de partjes ei erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 623 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 22 gram