eenvoudig
15 min.
tussendoortje

Pauwenpeer

ingrediënten


15 min
2 rozijnen
1 stukje wortel
15 blauwe bessen

dit product is niet beschikbaar

15 pitloze witte druiven

dit product is niet beschikbaar

1 peer

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwijder het steeltje van de peer en halveer de peer in de lengte. Leg de mooiste helft met de platte kant naar beneden op een groot bord. Maak hierin 2 kleine gaatjes op de plek waar later de ogen komen.
  • 2 Snijd van de andere helft dunne reepjes. Leg deze reepjes aan de bovenkant rond het smalle deel van de peer, dit zijn de veren.
  • 3 Halveer de druiven in de lengte en leg aan de buitenkant van de reepjes peer zodat de uiteinden van de veren ontstaan. Verdeel de blauwe bessen tussen de druiven.
  • 4 Snijd van de wortel 2 pootjes en een snavel en druk de rozijnen als ogen in de peer. Serveer de pauwenpeer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | g'woon tablet crispy