4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Penne met Pesto alla Genovese

Penne met Pesto alla Genovese

ingrediënten


25 min
4 personen
15 gram basilicum

dit product is niet beschikbaar

Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 pot Pesto alla Genovese
400 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 grote courgette

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta volgens de verpakking in 11 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kip, courgette en paprika goudbruin. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 3 Leg de tomaatjes (aan de tros) in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tomaatjes circa 10 minuten in de oven.
  • 4 Meng de penne met de pesto. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de tomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de tomaatjes om te garneren.
  • 5 Verdeel de pasta over borden en garneer met een trosje tomaatjes, Parmezaanse kaas en basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram