4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Penne met Pesto alla Genovese

Penne met Pesto alla Genovese

ingrediënten


25 min
4 personen
15 gram basilicum
Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 pot Pesto alla Genovese
400 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 grote courgette
300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta volgens de verpakking in 11 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kip, courgette en paprika goudbruin. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 3 Leg de tomaatjes (aan de tros) in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tomaatjes circa 10 minuten in de oven.
  • 4 Meng de penne met de pesto. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de tomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de tomaatjes om te garneren.
  • 5 Verdeel de pasta over borden en garneer met een trosje tomaatjes, Parmezaanse kaas en basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier