4 personen
eenvoudig
25 min.
tussengerecht, hoofdgerecht
recepten Penne met pistachenoten, burrata en spekjes

Penne met pistachenoten, burrata en spekjes

ingredi├źnten


25 min
4 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

200 gram burrata

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte spekreepjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de penne beetgaar. Bak de spekjes in 8-10 minuten gaar in een hete koekenpan. Voeg eventueel 1 eetlepel olijfolie toe.
  • 2 Giet de penne af. Schep de burrata erdoor, de spekblokjes zonder bakvet en de pistachenoten. Sprenkel er wat olijfolie over en bestrooi met versgemalen (zwarte) peper.

bereidingstip

Vervang de burrata in dit recept door (buffel)mozzarella.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 865 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 32 gram