4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Penne met rundvleesragout

Penne met rundvleesragout

ingrediënten


20 min
4 personen
300 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

300 gram penne

dit product is niet beschikbaar

1 runderbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

600 gram runderlappen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin.
  • 2 Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes stoven.
  • 3 Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 46 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté