4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Penne met sugocasa en zalm

Penne met sugocasa en zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

400 gram volkoren penne

dit product is niet beschikbaar

400 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

690 gram tomatensaus

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de sjalotten en paprika zacht en gaar op een lage stand. Voeg de tomatensaus toe en laat circa 10 minuten zachtjes koken.
  • 2 Voeg daarna de zalmfilet toe, leg het deksel op de pan en laat zachtjes garen. Breek de zalm daarna in stukken.
  • 3 Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.
  • 4 Lekker met Parmezaanse kaas en basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram