eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Peperpesto met koriander en pecorino

Peperpesto met koriander en pecorino

ingrediënten


10 min
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

50 gram zonnebloempitten

dit product is niet beschikbaar

100 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

40 gram koriander

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Pureer de rode peper met de knoflook, koriander, pecorino, zonnebloempitten, citroensap en (zee)zout. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge pesto ontstaat. Lekker bij fusilli. Of bij lamsvlees, kip, tapas en op brood.

bereidingstip

Vervang de koriander in dit recept door peterselie. . Voeg pompoenpitten toe in plaats van zonnebloempitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté