4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Peren-plaattaart

Peren-plaattaart

ingrediënten


15 min
4 personen
125 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

4 stoofpeertjes

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Rol de plakjes bladerdeeg uit en bedek ze met partjes stoofpeer.
  • 2 Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder.
  • 3 Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 4 Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 4 gram