4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
home recepten Peruaanse kabeljauw-ceviche

Peruaanse kabeljauw-ceviche

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels munt

dit product is niet beschikbaar

3 limoenen

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwhaasjes

  • 1 Meng de kabeljauw met de paprika, bosui en rode peper. Meng het limoensap erdoor en laat 3 minuten staan. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Neem de vis uit de marinade en verdeel over borden. Bestrooi met de munt en koriander en besprenkel met de olijfolie. Lepel een beetje van de marinade erover en serveer direct.

bereidingstip

Zorg ervoor dat je zeer verse vis gebruikt voor dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate