4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Pesca alla griglia con scroppino

Pesca alla griglia con scroppino

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel likeur

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter mousserende witte wijn

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter prosecco

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter citroensorbetijs

dit product is niet beschikbaar

2 perziken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

grillpan

4 glazen

  • 1 Rooster het amandel­schaafsel in een droge, hete koekenpan goud­ bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
  • 2 Verhit een ingevette grillpan op middelhoge stand. Halveer de perziken en draai de helften van elkaar los. Verwijder de pit en rooster de halve perziken een paar minuten op het snijvlak in de grillpan. Neem uit de pan en leg ze op de bolle kant op borden.
  • 3 Klop met een elektrische mixer de helft van het sorbetijs los in een kom. Giet de prosecco en (perzik)likeur erbij en klop tot een vloeibaar ijs. Giet dit in een glaasje en schep de rest van het sorbetijs in de perziken. Bestrooi met de amandelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 85 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté