- 1 Verwarm de ovengrill voor. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de paprika toe, breng op smaak met zout en peper en bak circa 6 minuten.
- 2 Verhit de rest van de boter in een tweede koekenpan en bak de biefreepjes in circa 2 minuten op een hoge stand rondom bruin. Breng op smaak met zout en peper.
- 3 Snijd de stokbroden open en verdeel het paprika- uimengsel erover. Leg de biefreepjes erop en bestrooi met de kaas. Gratineer circa 3 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is en serveer direct.
bereidingstip
Dit broodje warm vlees, met als basis biefstuk en gesmolten kaas, kun je verder uitbreiden met wat je maar lekker vindt. Kies eens voor ui, paprika of gebakken champignons. Neem een kaas die goed smelt, zoals jonge kaas of cheddar en besprenkel eventueel met ketchup of een pittige saus naar keuze.