gemiddeld
30 min.
bijgerecht

Piadine

ingrediënten


30 min
kaas

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kneed een soepel deeg van de bloem, Italiaanse kruiden, 180 ml lauwwarm water, 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout. Kneed het deeg minimaal 5 minuten door en laat dan afgedekt rusten.
  • 2 Verdeel het deeg in 8 gelijke stukjes en rol er balletjes van. Rol de balletjes op een met bloem bestoven werkvlak uit tot dunne lapjes en bak ze om en om in een hete koekenpan met een paar druppels olie.
  • 3 Laat afkoelen tot lauwwarm of houd ze warm onder een doek. Beleg eventueel met kaas, klap dubbel en laat de kaas smelten in de pan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram