4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

300 gram Chinese eiermie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sambal oelek

dit product is niet beschikbaar

400 gram schnitzels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Sla de schnitzels tussen twee stukjes vershoudfolie wat platter en snijd het vlees in dunne repen. Vermeng de sambal met de olie en schep dit door het vlees. Laat even intrekken.
  • 2 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Spoel de mie af onder stromend water en laat uitlekken.
  • 3 Roerbak de schnitzelreepjes in een wok op hoge stand in een paar minuten bruin. Voeg de paksoi, bosui en mie toe en laat op lage stand al omscheppend meebakken. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 435 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 33 gram