4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Pikante viscurry met santen

Pikante viscurry met santen

ingrediënten


25 min
4 personen
verse koriander

dit product is niet beschikbaar

1 pot gekookte mossel

dit product is niet beschikbaar

600 gram visfilets

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

100 gram santen

dit product is niet beschikbaar

1 zoete aardappel

dit product is niet beschikbaar

1 bakje boemboe groene curry

dit product is niet beschikbaar

2 groene paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 grote ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  • 2 Voeg de paprika en boemboe toe en fruit een paar minuten mee.
  • 3 Voeg de aardappelblokjes, santen en visbouillon toe en laat de santen al roerend smelten tot de saus langzaam aan de kook komt. Laat de curry met het deksel op de pan circa 15 minuten zachtjes sudderen.
  • 4 Leg de stukken visfilet en mosselen in de curry en schep voorzichtig door. Laat circa 10 minuten stoven op een lage stand.
  • 5 Garneer eventueel met koriander. Lekker met (basmati)rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté