- 1 Variatie 1: Beleg met een sardinefilet, een paar halve ringen rode ui en een beetje mayonaise waar kappertjes en peper doorheen zijn gemengd.
- 2 Variatie 2: Snijd artisjokken(hartjes) uit blik in reepjes en vermeng dit met een paar eetlepels mayonaise en wat fijngesneden basilicum. Beleg de broodjes met een mooie plak serranoham en schep hierop een lepel artisjokken.
- 3 Variatie 3: Leg een paar blaadjes spinazie op het sneetje brood en hierop een lepeltje kant-en-klare krabsalade. Garneer met rivierkreeftjes of Noorse garnalen.
- 4 Variatie 4: Bak van 4 eieren en een paar eetlepels melk een luchtige omelet. Besmeer met een paar eetlepels knoflookmayonaise, bestrooi met wat fijngesneden bosui en Hollandse garnalen en rol de omelet op. Snijd in dikke plakken en beleg hier de broodjes mee.