4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Pitareepjes met geitenkaas en tijm

Pitareepjes met geitenkaas en tijm

ingrediënten


10 min
4 personen
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibare honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 pitabroodjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de pitabroodjes overlangs en snijd ze in reepjes van 1½ cm. Verdeel ze gelijkmatig over de bakplaat.
  • 2 Besprenkel de pitareepjes met olie en honing. Bestrooi met tijm en peper naar smaak. Verkruimel de geitenkaas erboven en schep alles goed om.
  • 3 Rooster de pitareepjes in het midden van de oven in ca. 12 min. goudgeel en krokant.

bereidingstip

Bestrooi met 2 eetlepels sesamzaad.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 287 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 14 gram