4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Pittige bouillon met noedels en biefreepjes

Pittige bouillon met noedels en biefreepjes

ingrediënten


20 min
4 personen
naanbrood

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

100 gram Chinese eiermie

dit product is niet beschikbaar

1 winterwortel

dit product is niet beschikbaar

1 liter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

250 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een soeppan of wok en roerbak hierin de biefreepjes rondom lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  • 2 Verhit de bouillon en kook hierin de wortel 2-3 minuten. Schep de noedels, paksoi, rode peper en ketjap erdoor en kook zachtjes 2-3 minuten.
  • 3 Bestrooi de soep met de koriander. Serveer de Pittige bouillon met noedels met naanbrood.

bereidingstip

Liever geen vlees? Kies dan voor groentbouillon en vervang de biefreepjes door reepjes omelet. . Vervang in dit recept de paksoi door spinazie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 460 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté