4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

25 milliliter vloeibaar bakproduct
25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

600 gram spruitjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart.
  • 3 Verhit de boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin de rode peper met de spruitjes 2-3 minuten.
  • 4 Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels